Woordzoeker

Woordzoeker is een spel voor alle leeftijden, jong en oud. Het spel komt dan ook voor in vele verschillende vormen, maten en niveaus. Van zeer gemakkelijke (lees jonge mensen) tot zeer moeilijke (lees volwassenen & gevorderden) woordzoek puzzels. Het is een spel dat is gebaseerd op woorden en inzicht vermogen.

Wat zijn de spelregels? Het oppervlak wat u op de pagina ziet bestaat uit verschillende blokjes met ieder een letter daarin. Door een lijn door deze blokjes te trekken kunt u woorden vormen. Het is echter alleen toegestaan om rechte lijnen te trekken van links naar rechts, rechts naar links, verticaal en diagonaal. Dit kan per spel verschillen, dit heeft te maken met de moeilijkheidsgraad van het spel. Voor sommige spellen kan het zelfs zo zijn dat u naast rechte lijnen ook lijnen kriskras mag zetten.

Waarom zou u voor dit spel verkiezen boven een ander spel? Met woordzoeker heeft u en uw kind niet alleen plezier, maar is het ook nog eens educatief verantwoord is. Met woordzoeker richt u zich tot het woordenschat van u en eventueel uw kind, omdat het spel zo toegankelijk is kan iedereen het spelen en verbetert u aanzienlijk het woordenschat van u en eventuele andere spelers. Dit is ook de reden waarom u dit spel vaak terug zult zien in basisscholen, omdat het juist zo educatief verantwoord is en kinderen het leuk vinden, er zijn daarom ook maar weinig mensen die dit niet zullen kennen.

Voor jonge mensen en kinderen is woordzoeker dus leerzaam en leuk, maar wat vinden jeugdigen hier zelf van? Jeugdigen ervaren dit niet als huiswerk, maar juist als spelletje. Iets wat je weinig ziet, een spel dat zowel educatief en leuk is. Kinderen herkennen het spel snel en zullen vaak proberen woorden te zoeken (ook woorden die niet op de lijst staan).

Volwassenen en ouderen kunnen hier ook nog de nodige uitdaging vinden binnen woordzoeker, mensen spelen het dan ook overal, in de trein, bus, wachtruimte noem het maar op. Dit omdat zoals net al vermeld werd, iedereen het spel uit zijn jeugd wel kent. Slechts weinige die dit spel niet zullen kennen.

Wij bieden dan op onze site een hoop woordzoeker spelletjes met veel variatie en veel verschillende moeilijkheidsgraden. Kijk gerust even rond en probeer de games eens. price for betnesol drops, order viagra online cheap. depression test.